Alma Seahome Starstable
En blogg från c.nu

5 enkla sätt att tjäna jorvikik shillings på

20 maj, 2018 - 5:11Inga kommentarer

1. Stallsysslor

I starstable har de flesta stallen anslagstavlor. De har tre uppgifter per dag. Man ska mocka i stallet, mata hästarna och ge vatten till hästarna. Tillsammans ger de här tre uppgifterna ca 90 jorvik shillings. Uppgifterna ger även ryktespoäng. Platserna där du kan hitta anslagstavlorna är Moorlandstallet, Fort Pinta, Jorvikstallet, Steves gård, Silverglades Hästsportcenter, Figrove-stallet, Valedale-stallet, Stallet Gyllenbladet och New Hillcrest-stallet.

2. Arkeologi

Arkeologi är faktiskt ett bra sätt att tjäna jorvik shillings på. Olika saker ger olika mycket js. Till exempel så får du 65 js för en oslipad diamant och 90 js för ett guldörhänge. Nackdelen med arkelolgi är att du måste ha låst upp Dinodalen för att få tillgång till det. Men för de som låst upp Dinodalen är det ett snabbt sätt att tjäna js.

3. Tävlingar

Alla tävlingar ger dig js. Tävlingar är också ett bra sätt att få js på, för de ger dig inte bara js utan även xp till hästen. Om du får den bästa tiden den här dagen,veckan eller månaden får du också extra js. Det finns väldigt många tävlingar och jag kommer inte att lista dem här. 

4. Städa

Du har säkert fullt med skräp i ditt förråd så varför inte städa ur lite av det. Sälj allting du inte vill ha kvar. Det behöver inte vara kläder eller hästutröstning. Du kanske har kvar någon gammal stjärna du fått av Mario eller något sådant. Genom att städa ur förrådet kan du få ganska mycket js.

5. Dagliga uppdrag

Det finns väldigt många dagliga uppdrag att göra i starstable. Av de flesta får man ganska mycket js. Av dagliga uppdrag får man också ryktespoäng vilket är bra om du vill bygga rykte och tjäna js. 

 

Tack för att ni har läst denna guide! Alla bilder utom den längst ner är mina och får användas ifall ni ger credit. (Bilden längst ner är från starstables officiella hemsida)


Kommentarer

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-post syns inte i kommentaren.

Din epost syns inte utåt.

Ej robot-test

Var god svara på frågan nedan för att bevisa att du inte är en robot.

Vad har tomten för färg på sin mössa?