Alma Seahome Starstable
En blogg från c.nu

Inlägg taggade med Starstable

Mina hästar

28 juni, 2018 - 12:23 Inga kommentarer

Hej! Idag tänkte jag visa upp alla mina hästar. Jag har 22 stycken men bara 12 stallplatser, så ganska många står i hagen.

 

Midnightmystery

Level 12

Lusitano

949 SC

Windhollow

Level 3

Islandshäst

669 SC

Iceflame

Level 2

Fjording

780 SC

Spirit

Level 15

Mustang

699 SC (Miraderoäpple)

Spacemystery

Level 2

Tinker

950 SC

Angelfeather

Level 2

Welshponny

790 SC

Silverpearl

Level 6

Jorvikiskt varmblod

0 SC (Starthäst)

Goldrain

Level 5

Jorvikisk urhäst

599 SC

Starstable häst

Goldmountain

Level 15

Morganhäst

790 SC

Cloudfeather

Level 15

Nordsvensk häst

599 SC

Goldspirit

Level 6

Andalusier

690 SC

Picknick i Skördebygden

31 maj, 2018 - 14:01 1 kommentar

I söndags träffade jag Julia Swiftrider och vi red till Gröndal och tog lite bilder.

Sedan tänkte vi ha picknick men vi hittade inget picknick ställe i närheten av där vi var. Vi sprang omkring och letade men vi hittade bara grillplatser. Till slut googlade jag och hittade en karta på Starstablehjälpen. När jag skulle ta bilder fungerade inte Starstables bildfunktion så jag fick använda Fraps istället.

Julias blogg ssolife hittar ni här.

Tack för att ni läste och ha det bra! 

Ny klubb!

23 maj, 2018 - 11:34 16 kommentarer

Jag har gått med i en ny klubb! Klubben heter Sweet lions och deras hemsida finns här. Jag gick med igår kväll och alla verkar jätteschyssta. Jag kommer nog att stanna i klubben länge. Idag hade vi en parad kl 18:00 från Firgrove till Steves Gård. Jag tog några bilder. 

 

Sedan lekte vi kurragömma utan hästar i Silvergladebyn. Jag gömde mig i ett träd så ingen hittade mig. Men sen var jag tvungen att logga ut så jag fick avslöja mitt gömställe. Här är en bild på vart jag gömde mig:

Level 20! OBS! Uppdragsspoiler!

22 maj, 2018 - 9:13 Inga kommentarer

OBS! Det här inlägget inehåller spoilers om uppdraget "Rädda Nightdust". 

 

Jag spelade idag och gjorde uppdraget "Rädda Nightdust" och jag råkade fastna i en av burarna. Jag låste upp för en av hästarna men dörren puttade in mig i buren och den stängdes.

Men jag tog mig ut genom att låsa upp för hästen i den andra buren från platsen där jag stod. 

Sen levlade jag också! Så nu är jag i level 20. Jag tror inte att det händer något speciellt men det är ju kul att gå upp i nivå. 

Hejdå klubben

22 maj, 2018 - 6:38 Inga kommentarer

Jag har nu bestämt mig för att ta bort min klubb Earth Rangers. Detta för att jag inte har intresset och orken att hålla i en klubb. Klubben har haft ca 10 medlemmar men folk har lämnat så nu är vi två. Det här är inte för att få fler medlemmar till klubben eller något sådant då jag ändå inte kommer ha kvar den. Jag tänker ansöka till någon klubb om jag hittar någon. Kommentera gärna om ni vet någon bra klubb på Fluffy Unicorn servern.

5 enkla sätt att tjäna jorvikik shillings på

20 maj, 2018 - 5:11 Inga kommentarer

1. Stallsysslor

I starstable har de flesta stallen anslagstavlor. De har tre uppgifter per dag. Man ska mocka i stallet, mata hästarna och ge vatten till hästarna. Tillsammans ger de här tre uppgifterna ca 90 jorvik shillings. Uppgifterna ger även ryktespoäng. Platserna där du kan hitta anslagstavlorna är Moorlandstallet, Fort Pinta, Jorvikstallet, Steves gård, Silverglades Hästsportcenter, Figrove-stallet, Valedale-stallet, Stallet Gyllenbladet och New Hillcrest-stallet.

2. Arkeologi

Arkeologi är faktiskt ett bra sätt att tjäna jorvik shillings på. Olika saker ger olika mycket js. Till exempel så får du 65 js för en oslipad diamant och 90 js för ett guldörhänge. Nackdelen med arkelolgi är att du måste ha låst upp Dinodalen för att få tillgång till det. Men för de som låst upp Dinodalen är det ett snabbt sätt att tjäna [...]